Agenda

Datum Tijd Evenement details Prijs
10-02-2019 10.00u. - 12.00u. KLANKONTSPANNING, Je ondergaat de klanken liggend, je hoeft even helemaal niets. Er wordt gebruik gemaakt van klankschalen, shanti, gongdrum, buizenxylofoon, sjamanentrom, stem ect. Inclusief ontspannende meditatie en deelronde. Wat vast zit mag loskomen en je ervaart mer rust en ruimte in je lijf en leven.
Adres: Yogastudio "de Pioenroos"
Berschotten 8 Bladel

Meenemen: twee dekentjes en een eventueel een kussentje en een flesje water.
Goed drinken na afloop.
15 Euro pp De bijdrage graag in een envelop met naam en mailadres.

Adres:
19.30u.-2045u. Elke woensdag les, behalve in de schoolvakanties. YIN-YOGA voor Rust en Energie. Yin-Yoga verzacht, hersteld en maakt soepel. Yin-Yoga onderscheid zich door op een zachte manier diep in te werken op het bindweefselvlies (fascia). Dit vlies omhult alle lichaamsdelen dus ook de spieren, pezen, banden, gewrichten, beenderen en zenuwbanen. Yin yoga werkt daar waar we vaak de oorzaak van ongemak en pijn kunnen vinden . Yin yoga verzacht, hersteld en maakt soepel. Het vertraagt het verouderingsproces. Yin-yoga is geschikt voor elke leeftijd. De weldadige effecten van Yin-Yoga zijn groot, lichamelijk, geestelijk en emotioneel.
Adres: Gemeenschapshuis den Tref Hapert
Zaal "de Pan".
50 euro per 10 lessen, proefles gratis
13-02-2019 19.30u. - 22.00 SAMSARA Vrouw en Vrijheid workshop 'de Kracht van je Gedachten". Je gedachten-kracht is de sterkste kracht die je bezit! Een gespannen, onaangenaam gevoel is het resultaat van een Gedachte. We hebben een Gedachte, krijgen een Gevoel en een emotie en gaan over tot Gedrag. Vaak proberen we onaangename gevoelens te veranderen en zoeken we oplossingen buiten ons zelf. Door ons denken te onderzoeken pakken we het gevoel bij de wortels aan en dan kan er van binnenuit iets positiefs veranderen. Dan ervaren we meer Vrijheid om te zijn wie we werkelijk zijn en te leven met meer Passie en Plezier. Leuke en laagdrempelige workshop met muziek en beweging, N.L.P. en Yin-yoga.
Adres: Cultureel centrum Den Boogaard
St. Jansplein 5
Moergestel
Zaal open om 19.15u.

Draag lekkere losse laagjes kleding waarin je makkelijk kan dansen, bewegen en eenvoudige yoga oefeningen kunt doen.

Inschrijven via de website www.huisvantransformatie.nl
Euro 15.00
10-03-2019 10.00u. - 13.00u. Met Klank in je Kracht. Powerworkshop! Voor mannen en vrouwen. verdere info volgt nog...
Adres: Yogaruimte De Pioenroos
Berschotten 8
Bladel
Euro 22.50